z

Expositie in Tilburg Verbeeten Instituut

10-04-2012

De expositie

Vanaf deze maand is er fotowerk te zien in het Verbeeten Instituut in Tilburg. Dit is een onderdeel van het Tweesteden waar patienten met kanker worden behandeld. Ik hoop dat er veel mensen plezier beleven wan het bekijken van de beelden van de andere wereld dan hier, in Nepal. Mocht je in de buurt zijn ga eens kijken: Brugstraat 10  5042 SB Tilburg en laat me weten wat je ervan vindt!

De fotowerken zijn te koop en er zijn tevens ansichtkaarten van de foto's te koop. Vraag hiervoor aan de receptie of kijk op www.pimhorvers.nl of mail naar info@pimhorvers.nl

Ik hoop dat eenieder geniet van de beelden!

"Na het afronden van de studie Human Resource Management and Career Development in september 2010 besloot ik meer van de wereld te willen zien en beleven. Nepal eerst mijn eerste bestemming en ik wilde het reizen graag combineren met mijn passie voor fotografie. Het werd een ongedwongen kijk naar deze nieuwe wereld die voor mij open ging en ik voor een groot deel vanachter de camera beleefde. Terugkijkend heeft dit ook een aantal indrukwekkende foto's opgeleverd waarin zowel de vreugde van dit kleurrijke land terugkomt alsook de triestheid van de armoede en het harde leven terugkomt.
Een aantal foto's van de werken die daar hangen wil ik met je delen, de rest kun je zelf gaan bekijken.