Het beste compliment wat ik van een nieuwe klant kreeg is toch nog wel dat ze tijdens de dag van hun bruiloft het gevoel hadden dat er een goede vriend mee ging als hun fotograaf in plaats van een onbekend persoon. Dit zorgde ervoor dat zij puur zichzelf konden zijn en ik dit voor hen vast kon leggen.
— Pim Horvers, 2015

Kleding uitdelen in Barpak, 2 maanden na de aardbeving. 

Over de fotograaf

Pim Horvers, wonend te Tilburg, houdt zich in het dagelijks leven beroepsmatig bezig met Portret-, Bruids-, Familie-, en Reis fotografie.

Cursus Fotografie
Sinds 2014 houd Pim zich ook bezig met het aanbieden van Fotocursussen. 

Stichting Micro-Care Nepal
40 % van de verkoop van zijn fotowerk uit Nepal gaat naar dit goed doel. Zijn fotografie reizen naar Nepal hebben geleid tot een bijzondere band met dit land en zijn warme cultuur. Na de verwoestende aardbeving in 2015 besloot hij de stichting Micro-Care Nepal op te richten om zelf in Nepal hulp te kunnen bieden. De stichting is met name gericht op de de ondersteuning en ontwikkeling van mensen die in afgelegen gebieden in armoede leven.Bekijk meer over de stichting op" www.microcarenepal.org

Ik weet zelf hoe waardevol foto’s al herinnering zijn. Voor mij, mijn broer en zus zijn de foto’s die onze moeder vroeger maakte met haar analoge spiegelreflex ook van grootte waarde.
In ons kinderkamer; links mijn zus, ik in het midden en mijn broer rechts. 

In ons kinderkamer; links mijn zus, ik in het midden en mijn broer rechts. 

Portret genomen door mijn moeder op vakantie in de bergen in 1996.

Portret genomen door mijn moeder op vakantie in de bergen in 1996.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten, klik dan hier.